Ploua cu briose

Mi-am inceput dimineata cu 2 briose. Una de ciocolata, la cafea 🙂 si una virtuala, uber-colorata si copilaroasa, primita cadou de la Ralu, proprietara Casei cu Cadouri. Ralu, merci tare, tare mult, mi-ai indulcit si mai tare ziua! 🙂

colorful_cupcake-1557.jpg

Nu prea le am eu cu leapsa, dar totusi dau briosa virtuala mai departe, catre 10 bloguri preferate, care nu sunt neaparat despre moda, stil sau frumusete.

Asadar si ta-daaam!! Briosa merge la Cartea Smillei, blogul Cristinei Bazavan, la Adrian Ciubotaru,  catre Sana si ale ei cirese, la Carola’s musings, la Medine, la Andreea … with a twist, la Daiana cea sweet, la te-am iubit fraiere si, last but not least, la Mazilique.

Irina Markovits

Sunt creator de imagine, consultant de stil, jurnalist de moda si personal shopper. In ADN-ul meu se amesteca rafturile de carti cu umerasele de haine: asta e motivul pentru care biroul imi e plin de carti, reviste, haine colorate si pantofi splendizi. Prin Style Diary si munca de stilist personal transmit femeilor doua principii in care cred: stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Mai cred in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Postari asemanatoare

4 comentarii la acest post

  1. 1
    Ralu says:

    Ma bucur tare mult
    si acum ma duc sa dau o tura pe blogurile tale 🙂

    Ralu

  2. 2
    Irina says:

    Sa nu mananci toate briosele 🙂

  3. 3
    roxana says:

    mersi pt link-ul la blogul minunat al ciresei!

  4. 4
    Irina says:

    Eeee, Roxana!! Love must be spread to grow, nu? 🙂 Ma bucur ca iti place 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.